Op 27 oktober aanstaande wordt in verenigingsruimte “de Goerie” in samenwerking met de activiteitencommissie een bierproefavond georganiseerd. U wordt als lid van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Wat gaan we doen? Onder leiding van twee, ervaren bierdrinkers, worden verschillende hoogwaardige speciaalbieren geproefd.

Bij een sportvereniging hoort het spelelement mee te spelen, zo ook bij deze bierproeverij. Aan het bierproeven is een quiz verbonden. Er zal worden gevraagd naar de naam en het alcoholpercentage. Aan het eind van de avond is de prijsuitreiking en wordt de bierkenner (degene met de meeste punten) van de avond gekozen. Tussen de proefgangen door wordt de inwendige mens verwend met allerlei culinaire lekkernijen.

Wanneer: 27 oktober, inloop vanaf 20:00u, start 20:30u. Prijsuitreiking: ca. 23:00u.  Kosten: € 20 (bij aanvang voldoen) Graag aanmelden voor 30 september a.s. bij Riekel Witteveen op witteveenr@planet.nl

Inschrijven via de agenda op deze site kan ook:

Bierproefavond in De Goerie