Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Er is een begin gemaakt met het vervangen van de audio- en beeldinstallatie van De Goerie. Er hangen nieuwe boxen – grotere, die vorige zijn opgeblazen – en er is een nieuwe versterker geplaatst. Voor de disco’s van S&R staat er ook nog een rookmachine en komen er wat genadeloos flikkerende lampen bij. Bovendien wordt er een nieuwe muziekcomputer geplaatst die het ook voor digibeten mogelijk maakt om een plaatje te draaien. En de Horizon-box van Ziggo wordt op de beamer aangesloten, zodat we wielerwedstrijden op het grote scherm kunnen kijken. O ja, en ook de discobar wordt nog vervangen, in de stijl van de nieuwe bar die er al staat. De installatie wordt betaald door S&R, maar wij hebben als ijsclub ook het vruchtgebruik. In het hoofdbestuur wordt donderdag 23 februari gesproken over de verdere inrichting van het clubhuis met nieuw meubilair. Ja, De Goerie heeft lentekriebels!