World Winter Games 2017 in Oostenrijk
Van 18 t/m 24 maart, was het dan zover. Er streden 3.000 sporters met een verstandelijke beperking uit 110 landen tegen elkaar. Team NL deed met 25 sporters mee op dit wereldpodium, waaronder 3 sporters van onze vereniging. Vele levens zijn veranderd en de sporters zijn boven zichzelf uit gestegen wat betreft sportprestaties, maar vooral ook zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Deelname aan de World Games was voor de sporters de kans van hun leven en tegelijkertijd de moeilijkste competitie ooit. Door middel van de World Games konden de sporters hun talenten en vaardigheden op wereldniveau tonen en laten zien dat zij net zoveel respect en waardering verdienen als andere sporters op topniveau.

Onze sporters
De sporters van onze vereniging hebben meegedaan met het onderdeel shorttrack.
Michelle Zeeman, Marieke Kuijt en Peter le Clercq hebben alle drie heel hard hun best gedaan en mooie prestaties geleverd onder leiding van hun coach Remco van Beelen. Michelle en Marieke hebben zelfs allebei een eerst plaats behaald en dus GOUD! Daarnaast heeft Michelle nog een bronzen en Marieke een zilveren medaille gewonnen. Peter heeft met een prachtige tweede en vierde plaats ook een topprestatie geleverd!

Met trots kijken onze sporters terug op een geslaagde World Winter Games.
En nu weer hard trainen voor de volgende!