venster sluiten

INLOGGEN

AFDELING SKEELEREN

OF EERST EEN KEER MEESKEELEREN
Wil je kijken of de vereniging bij je past dan kan je natuurlijk, geheel vrijblijvend, een keer in een niveau naar keuze meedoen. Meld je dan wel even bij de trainers.

LID WORDEN

NIEUWS

Jubileumreceptie op 13 januari 2018

Jubileumreceptie op 13 januari 2018

De IJsclub Voorwaarts Katwijk bestaat op zaterdag 13 januari 2018 precies 125 jaar. Onze nieuwjaarsreceptie is op deze dag hét moment om stil te staan bij dit indrukwekkende jubileum. Dat doen wij onder meer met het ten doop houden van het boek ‘Voor Spek en Bonen’,... Lees meer
We gaan weer beginnen

We gaan weer beginnen

De zomervakantie is helaas al weer voorbij… Maar dat betekent wel dat het skeeleren weer gaat beginnen! Wij zijn dinsdag en vrijdag weer aanwezig om weer verder te gaan met de trainingen. We gaan door tot aan oktober. Dan start het schaatsseizoen weer.  ... Lees meer
Vrijdag 7 april geen skeelerles

Vrijdag 7 april geen skeelerles

Het is weer april. Dat betekent, schaatsen in het vet, skeelers uit de kast. We gaan weer beginnen met skeelertrainingen. Echter kunnen we vrijdag de eerste training (voor gevorderden en g-skeeleraars) van het nieuwe jaar niet door laten gaan. Dit in verband met de... Lees meer

Skeeleren

De trainingen zijn elke dinsdag- en vrijdagavond tot aan de zomervakantie. In de zomervakantie kun je op eigen gelegenheid komen skeeleren, de baan is open. Na de zomervakantie gaan we weer verder tot de laatste week van september.

Op dinsdagavond is de training, voor de jeugd tot 12 jaar, van; 18:30 tot 19;30
Op vrijdagavond is de training, voor iedereen vanaf 12 jaar en g-skeeleraars, ook van; 18:30 tot 19:30

De kosten voor deze trainingen bedragen:
Voor jeugdleden (t/m 15 jaar) € 15,00
Vanaf 15 jaar € 20,00

spelregels

· Tijdens de trainingen is het dragen van helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers verplicht. Zonder deze bescherming mag je niet deelnemen aan de training.
· Bij regenachtig weer kan de training niet doorgaan. Als de baan nat is hebben de wielen geen grip op de baan.
· Deelname is geheel op eigen risico.

Doe mee

Wil je dit seizoen ook meedoen met de skeelertrainingen geef je dan zo snel mogelijk op via de link op deze website.
Je kunt het geld overmaken op rekeningnummer NL45RABO01357.66.362 t.n.v. IJsclub Voorwaarts Katwijk onder vermelding van je naam en adres.
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Gerda van der Bent: 06-10583858.
Hopelijk tot ziens.

in het kort

Op het sportpark De Goerie ligt een skeelerbaan die het hele jaar vrij toegankelijk is – via de ingang aan de Groen van Prinstererweg – behalve in de periode dat er kans is op vorst. Vanaf april worden er ook skeelerlessen gegeven. Elders op deze pagina kun je lezen hoe je je daarvoor kunt opgeven.

AGENDA