venster sluiten

INLOGGEN

AFDELING SKEELEREN

OF EERST EEN KEER MEESKEELEREN
Wil je kijken of de vereniging bij je past dan kan je natuurlijk, geheel vrijblijvend, een keer in een niveau naar keuze meedoen. Meld je dan wel even bij de trainers.

LID WORDEN

NIEUWS

We gaan weer beginnen!!

We gaan weer beginnen!!

Het wordt weer lente, dus tijd om de skeelers uit de kast te halen. Vanaf dinsdag 27 maart starten de skeelerlessen weer op de Goerie. (tenzij het regent..)   De lessen zijn op dinsdag voor de jeugd. Start is om 18;30. En op vrijdag voor de oudere jeugd en... Lees meer
Nauwelijks vorst, geen ijsgroei

Nauwelijks vorst, geen ijsgroei

Koning Winter speelt een wreed spel met ons. IJsmeester Jacoline van der Bent hoefde vanmorgen de ijsdikte op de Goerie niet eens te meten. Ze zakte er aan de kant al meteen doorheen, en dat was niet vanwege overgewicht. Het ijs is, na een dag met zon en een nacht... Lees meer

Skeeleren

De trainingen zijn elke dinsdag- en vrijdagavond tot aan de zomervakantie. In de zomervakantie kun je op eigen gelegenheid komen skeeleren, de baan is open. Na de zomervakantie gaan we weer verder tot de laatste week van september.

Op dinsdagavond is de training, voor de jeugd tot 12 jaar, van; 18:30 tot 19;30
Op vrijdagavond is de training, voor g-skeeleraars, van; 18:30 tot 19:30
en voor jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen, van; 19:30 tot 20:30

De kosten voor deze trainingen bedragen:
Voor jeugdleden (t/m 15 jaar) € 20,00
Vanaf 15 jaar € 25,00

spelregels

· Tijdens de trainingen is het dragen van helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers verplicht. Zonder deze bescherming mag je niet deelnemen aan de training.
· Bij regenachtig weer kan de training niet doorgaan. Als de baan nat is hebben de wielen geen grip op de baan.
· Deelname is geheel op eigen risico.

Doe mee

Wil je dit seizoen ook meedoen met de skeelertrainingen geef je dan zo snel mogelijk op via de link op deze website.
Je kunt het geld overmaken op rekeningnummer NL45RABO01357.66.362 t.n.v. IJsclub Voorwaarts Katwijk onder vermelding van je naam en adres.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar skeeleren@ijsclubvoorwaartskatwijk.nl
Hopelijk tot ziens.

in het kort

Op het sportpark De Goerie ligt een skeelerbaan die het hele jaar vrij toegankelijk is – via de ingang aan de Groen van Prinstererweg – behalve in de periode dat er kans is op vorst. Vanaf april worden er ook skeelerlessen gegeven. Elders op deze pagina kun je lezen hoe je je daarvoor kunt opgeven.

AGENDA