WAAR: Katwijk
PRIJS: € 0,00
VRIJE PLAATSEN: 98

DETAILS:

Door de slechte verwachte weersomstandigheden was de activiteitencommissie genoodzaakt om de Ardennenrit van 30 april af te gelasten. Aangezien deze tocht tot één van de fietshoogtepunten van het jaar mag worden gerekend, hebben we besloten om een tweede poging te wagen en wel op 21 mei. Schrijf je in op de ritregistratie op www.all21.nl of stuur een mail naar een van de leden van de activiteitencommissie. En ook voor deze dag zijn we op zoek naar chauffeurs die hun auto ter beschikking willen stellen. Daar staat een vergoeding van 15 cent per kilometer tegenover. Van de leden vragen we een eigen bijdrage ter dekking van de kosten van 10 euro. Naast het vervoer en een geweldige dag bieden we je namens de club ook nog een kop koffie met iets lekkers aan.

LOG IN OM JE IN TE SCHRIJVEN

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Ingeschreven leden

• Koos Schwaneberg