WAAR:
VANAF: 07:00
TOT: 17:30

DETAILS:

Op zaterdag 23 september wil een aantal oudgedienden uit de activiteitencommissie –net als vorig jaar- een tocht van 200 kilometer organiseren in Zeeland. De start is in Hellevoetsluis en voert langs de Zeeuwse kust en waterwerken. De route is in te korten naar 150 kilometer mocht dat nodig blijken te zijn. Alle leden zijn welkom, ongeacht het niveau, met als enige vereiste dat je genoeg trainingswerk hebt verricht om een tocht van 200 kilometer vol te kunnen houden. Het tempo wordt aangepast op het niveau van de groep. Zoals altijd worden op gezette tijden koersmomenten gehouden, maar er zal altijd een groep van minimaal 4 man/vrouw aan de staart van het peloton rijden zodat je nooit alleen komt te rijden.

Aangezien dit geen officiële clubrit is, zijn de kosten van vervoer voor eigen rekening. Namens het bestuur mogen we jullie onderweg een kop koffie en stuk taart aanbieden. En zoals bij iedere clubrit zijn we afhankelijk van mensen die hun auto ter beschikking stellen. Let op: aangezien dit geen officieel clubevenement is, gaat de aanmelding anders dan je bent gewend. Je kunt je tot uiterlijk zondag 17 september aanmelden bij Hans Dijkhuizen op dijkhuizen.hans@casema.nl of 0628429515. Mocht je je auto en eventuele fietsdrager ter beschikking willen stellen geef dat svp ook aan. Voor meer informatie kun je Peter Meester, Rob van den Oever of Hans Dijkhuizen benaderen. De deelnemers ontvangen volgende week nog nadere informatie over de route, vertrektijd etc.

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.