WAAR:
TOT: 17:00

DETAILS:

Beste Schaatsvrienden en vriendinnen,

Het is al weer bijna het einde van het jaar. Hoogste tijd voor oliebollen schaatsen. Gaan jullie met ons mee?

Op zaterdag 16 december 2017 gaan we gezellig met de hele club schaatsen in Haarlem.

We verzamelen om om 12:30 uur op de Goerie en rijden dan om 12:45 uur gezamenlijk per auto naar Haarlem.

Van 13:30 uur tot ca. 16:00 uur zullen we lekker gaan schaatsen. Rond 17:00 uur zijn we weer terug op de Goerie. De club regelt lekkere warme chocolademelk, koffie en thee en zorgt voor de wel bekende oliebollen. Voor de overige versnaperingen moet je eventueel zelf zorgen(lunch).

We zijn nog  opzoek naar ouders/schaatsers die kunnen rijden.  Als je kunt rijden dan, graag ook even aangeven hoeveel kinderen er in de auto passen. De entree voor de leden en rijders wordt geregeld door de club.

Wil je mee?

Meldt je dan voor 9 december aan via dit mailadres (hmtdehaas@ziggo.nl).

Voorgaande jaren was het altijd erg gezellig, en we hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst.

Tot zaterdag 16 december!

Inline afbeelding 1

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.