De nieuwste versie van onze clubkleding houdt zijn vertrouwde uitstraling, maar de aandachtige toeschouwer ziet toch veranderingen. Sponsor Van Duyn Van der Geer is na drie jaar gestopt met zijn bijdrage en verdwijnt dus van de zijpanden van het shirt. Ook ‘Fietsen in Katwijk’ is in de nieuwste versie gesneuveld. Beide uitingen worden vervangen door Katwijk Fietst, dat de afgelopen periode ook een belangrijke sponsor van de club is gebleken. Deze website is bijvoorbeeld deels gefinancierd uit de opbrengst van het fietsevenement, waarvoor onze leden zich met hart en ziel inzetten. Momenteel zijn we in gesprek met de bestaande shirtsponsors om hun contract te verlengen: BouAd en Luyten hebben hun handtekening al gezet. Maar er is hoe dan ook plaats voor nieuwe reclame-uitingen. Dus: wil je zelf met je onderneming op broek of shirt, heeft je baas interesse of ken je iemand die 125 fietsende billboards wil inhuren, neem dan contact op met het bestuur. Het helpt ons om de prijs van de kleding binnen de perken te houden en te investeren in de club.

140128_ZSKBH 060