Met excuses aan degenen voor wie het nooit gesloten is geweest, maar graag nodig ik jullie uit voor de opening van het wielerseizoen 2016. Dit feestelijk samenzijn heeft op vrijdagavond 4 maart plaats in ons clubgebouw op De Goerie. Vanaf 19.30 uur ben je welkom voor de koffie, vanaf 20.00 uur begint het avondvullende, multimediale programma met een lach en een traan.
De bijeenkomst staat vooral in het teken van de toekomst van onze Afdeling Wielersport en de plannen die het bestuur daarvoor heeft, maar we zijn ook erg benieuwd naar jullie ideeën om onze club beter en aantrekkelijker te maken. Uiteraard mag luchtige scherts ook niet ontbreken: we spelen onze eigen versie van het fameuze spel ‘Petje Op, Petje Af’ en voor de winnaar is er uiteraard een mooie prijs en de onbeschrijflijke eer om zich een jaar lang ‘Wielerkenner’ van De Goerie’ te noemen.
Daarna zijn de (al dan niet alcoholische) versnaperingen voor rekening van de clubkas en zal uw veurzitter weer belangeloos achter de frituur plaatsnemen voor een laatste rondje snacks, alvorens wij ons weer minimaal een half jaar overgeven aan de fiets, de fiets, en anders niets.
Tot volgende week vrijdag, 4 maart! Komt allen.