De allereerste training voor kersverse jeugdige wielrenners! Binnen de ijsclub hebben we een paar leden die enthousiast zijn gestart. Rondje “De klip” van 20km, langs Panbos naar Wassenaarseslag en door het duin terug. Wieger, Wessel, Elma en Edwin (allen IJsclub Voorwaarts) en Willem (van IJsclub Warmond), voor het eerst in een heus peloton onder begeleiding van Raymon en Ton. In deze eerste training stond veilig in een groep rijden voorop. Het liep direct als een speer, boven verwachting! Gelijk goed bochtenwerk van Willem en Wieger met Elma steady state voorop alsof ze al haar hele leven op een racefiets heeft gezeten. Edwin weet nu echt wat snel een heuvel op fietsen is. Volgende keer sluit Wessel ook nog aan. In een serie trainingen besteden we onder andere aandacht aan veiligheid, fietshouding en fietstechniek, eten en drinken op de fiets, trainingsvormen en klein fietsonderhoud. We trainen in onderling overleg, meestal op dinsdagavond. We starten om 19.00 uur en we zijn om ongeveer 20.15 thuis. Vanaf een leeftijd vanaf 11 jaar kun je mee. Wil je nog graag aansluiten, dan kan dat nog. Neem even contact op met Raymon of Ton.