Voor de groep van D-rijders – van wie het merendeel pas dit jaar lid is geworden van onze club – wordt op zaterdag 20 augustus een toerrit georganiseerd in de omgeving van Arnhem. Er wordt ongeveer honderd kilometer gereden en het parcours telt een aantal heuveltjes. We rijden uiteraard in ons D-tempo en we laten niemand aan zijn lot over. Het is bij uitstek een sociaal gebeuren, onder leiding van Jan Peppelenbos. Vertrek vanaf De Goerie om 7.30 uur. Deelname kost een tientje, daarvoor krijg je een schitterende rit, de vervoerskosten zijn gedekt en de club trakteert op koffie met gebak. Wie normaal met een andere groep meerijdt, maar zich voor deze rit wil schikken onder het gezag van Jan Peppelenbos, mag ook inschrijven. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er harder wordt gereden dan Jan voorschrijft: nogmaals, dit is een sociaal gebeuren.

Inschrijven kan via deze link.

Let op: hiervoor moet je wel inloggen. Het wachtwoord voor de site is je de afgelopen periode toegestuurd. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan even een mailtje naar dickvanderplas@gmail.com.