Fietskleding

De wielergroep van IJsclub Voorwaarts Katwijk fietst in een speciaal ontwikkeld fietstenue. Omwille van de herkenbaarheid en aangezien onze sponsoren een deel van het clubtenue subsidiëren, willen we dat elk lid in deze kleding fietst tijdens trainingen en toertochten georganiseerd door de wielergroep. Naast het basistenue zijn er diverse andere artikelen te bestellen in de clubkleuren, zoals kleding voor koude dagen (lange broeken en diverse jacks), handschoenen en arm- en beenstukken.

BESTELFORMULIER

Bij onze vaste leverancier Bike Totaal Luyten proberen we een basisvoorraad van onze clubklediing aan te houden, maar in hoogtijmaanden als april en mei blijkt die vaak toch onvoldoende om een stormloop van (nieuwe) leden te weerstaan. En zoals alle wielerkledingleveranciers kampt ook die van ons vaak met lange levertijden.

Om teleurstellingen te voorkomen willen we dan ook – naast de basisvoorraad – weer twee centrale bestelmomenten inlassen, in februari voor de zomerkleding en in augustus voor de aanloop naar het winterseizoen. Bij grote belangstelling kunnen we die bestelmomenten ook naar voren halen. Die beslissing is in handen van ons gewaardeerde bestuurslid Stoffelijke Materialen, Rob Onderwater.

Het bestelformulier kun je hier downloaden. Als je het ingevuld hebt, mail het dan NIET naar de club, maar naar info@biketotaal-luyten.nl. Digibeten kunnen het ook uitprinten, met de hand invullen en bij Luyten inleveren, maar hij heeft ze liever digitaal.

Bij de maten kun je kiezen uit S (Small), M (Medium), L (Large), XL (Extra Large), XXL (Extra Extra Large) en XXXL (maatje olifant).

Het complete assortiment van onze wielerkleding is verkrijgbaar bij:

Biketotaal Luyten,
Achterweg 22
2223 BG KATWIJK
info@biketotaal-luyten.nl

Kijk voor de openingstijden op: http://www.biketotaal-luyten.nl/contact

De voorzitter van onze kledingcommissie is Rob Onderwater. Mocht je vragen hebben, stuur hem een mailtje:
robonderwater@gmail.com

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.