venster sluiten

INLOGGEN

Toertochten

Cyclo’s en toertochten 2019 

Buiten de wekelijkse trainingsritten om staan er het hele jaar door cyclo’s en toertochten op het programma. Soms organiseren we die als vereniging zelf of we maken gebruik van bestaande ritten. In die laatste gevallen moet je zelf inschrijven bij de betreffende organisatie, maar vormt de verenging het uitgangspunt om samen te rijden of te reizen. Kijk via de link in de agenda wat er van je verwacht wordt.

 Zaterdag 11 mei 2019
Classico Boretti
Inschrijven via: https://www.classicoboretti.nl/

 Zaterdag 25 mei 2019
Katwijk Fietst
Inschrijven via: https://www.katwijkfietst.nl/
Gezamenlijk vertrek vanaf de Goerie om 08.00 uur

 Zaterdag 15 juni 2019
Vael Ouwe Tocht
Inschrijven via: https://www.vaelouwe.nl/

 

Kijk goed naar het niveau van de ritten dat wordt aangeboden. Als er D-niveau staat, mogen er gerust ook A-rijders mee, maar die moeten zich aanpassen aan de groep. Andersom geldt dat natuurlijk ook: fiets je op D-niveau, schrijf dan niet in voor een C- of B-rit (als je leven je lief is). De commissie of het individu dat de rit aanmeldt, is verantwoordelijk voor het vervoer. Het reserveren van materiaal (fietskar of fietsendrager van de club) kan worden geregeld via materiaalman Peter Meester (mailadres: phjmeester@casema.nl). Bij meerdere activiteiten op 1 dag, prevaleert het clubbelang.

Gran Fondo’s

Voor de liefhebbers van zware en uitdagende tochten zijn er de Gran Fondo’s. Erik Broekhuizen – lid van de Technische Commissie A/B – heeft er voor dit seizoen een aantal geselecteerd. Lees hier binnenkort meer over dit fenomeen en hoe je kunt inschrijven in de Nieuwsbrief Granfondo.

Overige activiteiten in 2019

In aanvulling op de bovenstaande ritten organiseert de activiteitencommissie nog meerdaagse fietstrips:

7 t/m 11 september HTWV/IJVK fietsweekend Ardennen.