De IJsclub Voorwaarts Katwijk bestaat sinds 1893 en is daarmee één van de oudste verenigingen van Katwijk. De club onderhoudt en beheert een natuurijsbaan op het complex De Goerie in Katwijk, maar telt ook afdelingen schaatsen/skeeleren en wielrennen. Momenteel wordt gewerkt aan de uitvoering van een pakket maatregelen om de vereniging toekomstbestendig te maken en De Goerie multifunctioneel als sportcomplex te gebruiken. Een uitbreiding met andere sporten is mogelijk.Om leiding te geven aan dit proces is het hoofdbestuur van de IJsclub Voorwaarts Katwijk op zoek naar een voorzitter.

Van deze vrijwilliger verwachten wij:

• Bestuurlijke ervaring, al dan niet opgedaan in het verenigingsleven
  • Affiniteit met de sporten die binnen de ijsclub worden beoefend
  • Het vermogen om de verschillende geledingen binnen de vereniging te verbinden
  • Het talent om de ijsclub op een positieve manier naar buiten te vertegenwoordigen
  • De kwaliteit om leiding te geven aan het proces van verandering waarvoor de ijsclub staat

Reacties graag via een e-mail naar Mark de Laaf, secretaris van het hoofdbestuur: markdelaaf@outlook.com