Voor de IJsclub Voorwaarts Katwijk wordt 2017 een spannend jaar: onze nieuwe skeelerbaan wordt opgeleverd, we hopen in het voorjaar een mountainbikeparcours te hebben en zetten alles op alles om ook het clubgebouw op te knappen. En natuurlijk hopen we op natuurijs en dat het Leidse college van B en W mag terugkeren van zijn dwaling om voorlopig geen nieuwe ijshal te bouwen. Het wordt een jaar waarin we er meer dan ooit gezamenlijk voor moeten gaan om de club in haar aanloop naar het 125-jarig bestaan sterker en toekomstbestendig te maken. Vandaar dat we voor het eerst voor alle afdelingen een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie houden, te weten op maandag 2 januari van 20.30 tot 22.00 uur in ons clubgebouw. Iedereen is – met of zonder overgeschoten oliebollen en aangebroken flessen champagne – van harte welkom.