Het plan om van de Goerie in Katwijk een veelzijdig en vitaal sportpark te maken – met ook een functie voor de buurt – is genomineerd door het Wensenfonds van de Rabobank Katwijk-Leiden. Leden van de Rabobank – als je dat nog niet bent, kun je het vandaag nog worden 😉 – mogen hun stem op ons uitbrengen en bepalen zo de hoogte van het bedrag dat we winnen. Elke stem is 25 euro waard! In het ledenmagazine Dichterbij stond afgelopen week een stemcode. Die kun je gebruiken om op de website http://www.dichterbijleidenkatwijk.nl/ je stem op ons uit te brengen. Dat kan tot 18 december. Nog even ons plan in het kort: nu natuurijs zeldzaam wordt, willen we ons mooie sportcomplex meerdere functies geven voor de Katwijkse buitensporter. De skeelerbaan wordt vernieuwd, er komt een Bikepark voor de jeugd en er zijn plannen voor Bootcamp op het terrein. Bij vorst kan er uiteraard nog steeds geschaatst worden. Het clubhuis wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud, waarbij we voor het beheer mensen met een beperking of sociale achterstand willen inschakelen. Stem op ons!