venster sluiten

INLOGGEN

AFDELING SKEELEREN

OF EERST EEN KEER MEESKEELEREN
Wil je kijken of de vereniging bij je past dan kan je natuurlijk, geheel vrijblijvend, een keer in een niveau naar keuze meedoen. Meld je dan wel even bij de trainers.

LID WORDEN

NIEUWS

Nauwelijks vorst, geen ijsgroei

Nauwelijks vorst, geen ijsgroei

Koning Winter speelt een wreed spel met ons. IJsmeester Jacoline van der Bent hoefde vanmorgen de ijsdikte op de Goerie niet eens te meten. Ze zakte er aan de kant al meteen doorheen, en dat was niet vanwege overgewicht. Het ijs is, na een dag met zon en een nacht... Lees meer
IJs nog te dun, misschien morgen…

IJs nog te dun, misschien morgen…

Onze ijsmeester Jacoline van der Bent heeft woensdagmorgen gemeten, maar na één nachtje stevige vorst is het ijs van de Goerie nog niet dik genoeg. We zitten nu op twee centimeter. Als het vandaag niet te ver boven nul komt en vannacht weer flink vriest, kan de baan... Lees meer
Jubileumboek Voorwaarts te koop

Jubileumboek Voorwaarts te koop

Het jubileumboek ‘Voor spek en bonen’ over de 125-jarige geschiedenis van IJsclub Voorwaarts Katwijk is te koop bij The Readshop in Katwijk aan Zee, Bike Totaal Luyten in Katwijk aan den Rijn en het Katwijks Museum. De officiële verkoopprijs is 19,99 euro,... Lees meer

Skeeleren

De trainingen zijn elke dinsdag- en vrijdagavond tot aan de zomervakantie. In de zomervakantie kun je op eigen gelegenheid komen skeeleren, de baan is open. Na de zomervakantie gaan we weer verder tot de laatste week van september.

Op dinsdagavond is de training, voor de jeugd tot 12 jaar, van; 18:30 tot 19;30
Op vrijdagavond is de training, voor iedereen vanaf 12 jaar en g-skeeleraars, ook van; 18:30 tot 19:30

De kosten voor deze trainingen bedragen:
Voor jeugdleden (t/m 15 jaar) € 15,00
Vanaf 15 jaar € 20,00

spelregels

· Tijdens de trainingen is het dragen van helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers verplicht. Zonder deze bescherming mag je niet deelnemen aan de training.
· Bij regenachtig weer kan de training niet doorgaan. Als de baan nat is hebben de wielen geen grip op de baan.
· Deelname is geheel op eigen risico.

Doe mee

Wil je dit seizoen ook meedoen met de skeelertrainingen geef je dan zo snel mogelijk op via de link op deze website.
Je kunt het geld overmaken op rekeningnummer NL45RABO01357.66.362 t.n.v. IJsclub Voorwaarts Katwijk onder vermelding van je naam en adres.
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Gerda van der Bent: 06-10583858.
Hopelijk tot ziens.

in het kort

Op het sportpark De Goerie ligt een skeelerbaan die het hele jaar vrij toegankelijk is – via de ingang aan de Groen van Prinstererweg – behalve in de periode dat er kans is op vorst. Vanaf april worden er ook skeelerlessen gegeven. Elders op deze pagina kun je lezen hoe je je daarvoor kunt opgeven.

AGENDA