IJsclub Voorwaarts Katwijk
Het hele jaar actief!

Landijsbaan De Goerie

IJsbaan ‘De Goerie’ is een landijsbaan, gelegen aan de Groen van Prinstererweg in de Hoornes. Het terrein wordt ‘s winters onder water gezet door het overpompen van water uit de nabijgelegen Rijn. Veel vorst is er niet voor nodig om de baan schaatsklaar te krijgen. Na een paar nachten met 5 graden of meer vorst en overdag temperaturen rond het vriespunt is het ijs circa vijf centimeter dik en kan er veilig worden geschaatst. Bij schaatsen hoort natuurlijk een gezellig stukje muziek en koek en zopie. 

ENTREE

Volwassenen: 3,00 euro
Kinderen tot 18 jaar: 2,00 euro


ABONNEMENTEN
Een gezinsabonnement voor een winterperiode landijsbaan kost slechts 10,00 euro per jaar, waarbij u akkoord gaat met automatische incasso van dit bedrag. Onder een gezinsabonnement vallen twee gezinshoofden en kinderen tot 18 jaar. Let op: als de landijsbaan open kan, worden er GEEN abonnementen verkocht. Onze trouwe abonnementhouders en donateurs hebben dan een streepje voor.


Met het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat de contributie (jaarlijks 10 euro) via automatische incasso wordt afgeschreven.


LIDMAATSCHAP OPZEGGEN VÓÓR HET BEGIN VAN EEN NIEUW SEIZOEN, DUS VOOR 1 NOVEMBER!